ELS NOSTRES PROJECTES

Foto: Michal Novak

HEROÏNES A L'ÒPERA

Amor, passió, empoderament, desesperació, crueltat… El món de l’òpera ens presenta personatges femenins principals com Carmen, Tosca o Mimí que revivim en aquest programa, el qual intercala obertures i peces instrumentals amb àries d’òperes d’autors com Mozart, Bizet o Puccini. Ho fem acompanyant a la meravellosa veu de la soprano IOLANDA DOLCET.

+INFORMACIÓ

POSTALS AMERICANES

Sabors d’Àfrica, d’Europa i d’antigues civilitzacions. Històries de passió i melangia embolcallades pel fum de tabac, en un local fosc i sòrdid. Ritmes i imatges en color sèpia des d’indrets calorosos, on la gent que hi viu destil·la música que ens fa moure dins de paisatges plens de color i de llum. Argentina, Cuba, Brasil, Nova York, Mèxic.... el Quartet Prysma us oferim les nostres Postals Americanes.

+INFORMACIÓ

QUILÒMETRE ZERO

El nostre territori compta amb compositors actuals que mereixen ser escoltats. En aquest programa tenim el privilegi de poder interpretar obres que ens han dedicat els autors Ramon Andreu, David Esterri i Jordi Nus. Amb la voluntat de mantenir i fixar aquestes obres, el projecte culmina amb la gravació d’un treball discogràfic.

+INFORMACIÓ

I MÉS...

Oferim concerts amb el programa i la durada a determinar per a àmbits institucionals, empresarials, privats i familiars. Som un grup versàtil i obert a noves propostes!