AGENDA

2024

LLEIDA. Sala Rectorat Universitat de Lleida, 20.00h. "POSTALS AMERICANES", versió amb la soprano Iolanda Dolcet. Sessió del Consell de Rectors de la "Xarxa Vives" d'Universitats.

2023

AITONA. Església de Sant Antolí, 17.30h. "HEROÏNES A L'ÒPERA" , amb la soprano Iolanda Dolcet.

LA SEU D'URGELL. Espai Sant Domènec, 11.00h. "UN MATÍ D'ORQUESTRA" (OJC), per a la Fundació Apropa Cultura. Sessions musicals per a col·lectius en risc d'exclusió social.

LLEIDA. Auditori Enric Granados, 11.00h. "UN MATÍ D'ORQUESTRA" (OJC), per a la Fundació Apropa Cultura. Sessions musicals per a col·lectius en risc d'exclusió social.

LLINARS DEL VALLÈS. Ermita de Sant Joan de Sanata, 12.00h. "POSTALS AMERICANES" , Cicle de "Concerts a Sanata".

LLEIDA. Seu Vella, 19.30h. "Homenatge a Joan Oró" , amb la soprano Iolanda Dolcet. Acte oficial de commemoració del centenari Joan Oró. 

EL VILOSELL. Concert privat.

CABANABONA. Era Càndido, 22.00h. "Homenatge a Joan Oró", amb la soprano Iolanda Dolcet.

BALAGUER. Pati Escola de Música, 18.15h. "POSTALS AMERICANES" (selecció). Festival "LA MURGA", 2a edició, mostra de música local.

LLEIDA. Auditori del Centre de Cultures de Cappont, 12.00h. Intervenció musical en l'acte d'inauguració del nou Curs Acadèmic de la Universitat de Lleida.

SERÒS. Poblat visigòtic del Bovalar, 19.30h. "POSTALS AMERICANES". Cicle "Escenaris Singulars". Consell Comarcal del Segrià. 

LLEIDA. Sala Rectorat Universitat de Lleida, 17.00h. "HEROÏNES A L'ÒPERA". Aules d'extensió universitària.

VINARÒS. Auditori Municipal, 19.30h. "HEROÏNES A L'ÒPERA". Festival de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs". Joventuts Musicals de Vinaròs.

TÀRREGA. Teatre Ateneu, (horari a determinar). "POSTALS AMERICANES".

2022

MENÀRGUENS. Sala JBX, 20.00h. "HEROÏNES A L'ÒPERA", 2a edició In_Finit Festival.

LLEIDA. Sala Rectorat Universitat de Lleida, 18.00h. "HEROÏNES A L'ÒPERA", XIX Temporada Musical de la UdL.

MONTOLIU DE SEGARRA. "KILÒMETRE ZERO", enregistrament discogràfic als estudis de David Casamitjana.

LLEIDA. Plaça Pare Sanahuja, 19.00h; Local Social partida Montserrat, 21.00h. "POSTALS AMERICANES", Cicle OJC als barris.

CERVERA. Auditori Municipal, 21.00h. "POSTALS AMERICANES", Cicle Concerts de Primavera

TÀRREGA. Concert privat.

TÀRREGA. Església Parroquial, 20.00h. "TRADICIÓ i MODERNITAT" amb obres de Händel, Bach, Villa-Lobos, Ramon Andreu i David Esterri. Cloenda del 350è aniversari de l'Església Parroquial.

ARTIES. Església de Sta. Maria, 19.30h.  "POSTALS AMERICANES", nova versió amb la soprano Iolanda Dolcet. Cicle Romanic Musicau de la Vall d'Aran.

CABANABONA. Era Càndido, 22.00h. "POSTALS AMERICANES", nova versió amb la soprano Iolanda Dolcet.

EL TARRÒS. Monument a Lluís Companys, 11.00h. Intervenció musical en l'acte commemoratiu de l'aniversari de l'execució del President Lluís Companys.

BELLVER DE CERDANYA. Església de Sta. Maria i St. Jaume, 20.00h. "MISCEL·LÀNIA MUSICAL" amb obres de Bach, Villa-Lobos i David Esterri, entre d'altres.